Premium members don't see ads. Clickhereto upgrade.

Can't get ecx13008 to pair with ecx13009

sixstringhook

Member
Messages
14
Just as the title says. Can't get ecx13008 to pair with ecx13009. Both are brand new. I put the bond plug into the correct pins, power on the receiver and the red led flashes continually. I power on the transmitter, and the receiver led is supposed to go solid once paired. It never does.
 

WoodiE

Kind of good admin
Staff member
Messages
895
Location
Lexington, KY
@sixstringhook here is the process to bind your receiver to your transmitter.
  1. Power OFF the receiver and transmitter.

  2. Connect a fully charged battery to the ESC.

  3. Insert the bind plug into the receiver’s binding pins and power ON the ESC. The receiver LED flashes.

  4. Power ON the transmitter.

  5. The receiver LED turns solid when binding in successful.You must rebind when binding the receiver to a different transmitter.

ecx-transmitter-receiver-binding.png
 

Machztechplus

Member
Messages
16
Location
ontario
Just as the title says. Can't get ecx13008 to pair with ecx13009. Both are brand new. I put the bond plug into the correct pins, power on the receiver and the red led flashes continually. I power on the transmitter, and the receiver led is supposed to go solid once paired. It never does.
I had the same problem a couple of days ago... It took me a few tries. Try and hold the bind button while turning on the transmitter after you've put in the bind plug... that's what worked for me... Its quite strange. Hope this helps.
 

sixstringhook

Member
Messages
14
I had the same problem a couple of days ago... It took me a few tries. Try and hold the bind button while turning on the transmitter after you've put in the bind plug... that's what worked for me... Its quite strange. Hope this helps.
There is no bind button, just the bind plug. I followed all the instructions to a T and wasnt able to get it to bind doing that. I did finally get it binded when I started doing steps out of order lol, just cant remember what order I did it in order to finally get it to work.
 

Machztechplus

Member
Messages
16
Location
ontario
There is no bind button, just the bind plug. I followed all the instructions to a T and wasnt able to get it to bind doing that. I did finally get it binded when I started doing steps out of order lol, just cant remember what order I did it in order to finally get it to work.
LOL... that's pretty much what happend to me... Glad to hear its working!
 
Top